INFORMATION INFÖR TÄVLINGEN

Sekretariatet öppnar 0900

 

Senaste tid för ändring av startgrupp 1130 Första start 1400 Kidz race 1430 Sista start 1530 Minibana för de mindre banan är öppen hela dagen. Frivillig avgift som går oavkortat till Barncancerfonden.

 

Parkering sker på Idrottsplatsens parkering.

 

Startbevis hämtas minst 1 h före din starttid hos sekretariatet i loungen på YSB. Efteranmälan görs senast kl 1430. Glöm inte kontanter. Starttid blir 1530 för efteranmälningar.

Koffeinshot inför tävlingen kan köpas i sekretariatet.

 

Glöm inte att följa funktionärernas anvisningar och rekommendationer. Funktionärer/vägvisare har rätt att plocka av deltagare från banan som inte fullföljer hinderna eller som avviker från bansträckningen. Samtliga funktionärer har kommunikation med sjukvårdsteamet på plats. Funktionärerna är där för er skull så respektera dem!

 

Skins och Vivo Barefoot produkter kan köpas till rabatterade priser på plats.

 

YSB och Ystad Extreme erbjuder följande kanonerbjudande;

 

– en riktig powerfrukost för 145 kr

– en schysst uppladdningswrap för 60 kr

– en fantastisk hamburgare för 65 kr

– en mycket välförtjänt Hof för 40 kr.

 

Grip Energy bjuder på shots efter målgång.

 

Duschmöjligheter finns i anslutning till YSB hos tennisklubben. Toaletter finns i närheten av startområdet samt väster om Ystad Saltsjöbad.

 

Bästa publikmöjlighet kommer att vara längs strandpromenaden. Vänligen undvik stranden för att ge de tävlande bästa möjliga förutsättningar. Respektera funktionärers anvisningar då de försöker ge de tävlande rätt förutsättningar plus att säkerheten alltid prioriteras. Detta gäller i högsta grad vid eldhinderna.

 

Glöm inte att le:) Det är kul med hinderbana i naturen!

 

Varmt välkomna på lördag och låt oss göra det till en fantastisk dag!