TACK!

Nu är det sista hindret nedmonterat och den sista pinnen uppsamlad. Ystad Extreme Challenge är över för den här gången. Vi är så nöjda med hur tävlingen blev och blickar redan fram emot nästa år! Tack för alla fina och varma lovord under dagen! Det känns genuint skönt att få bekräftat att vi gör bra saker och lyckas skapa värde för många en småkulen helg i september.

TACK till alla fantastiska funktionärer som hjälpt till före, under och efter tävlingen. Utan er så hade vi aldrig kunnat genomföra Ystad Extreme Challenge och göra tävlingen så bra som den nu blev!

TACK till våra samarbetspartners som stöttat med tid, personal, verktyg, kunnande och engagemang!

TACK till alla underbara tävlande, de verkliga huvudpersonerna i tävlingen! Tack för ert engagemang i sociala medier, era förbättringsförslag och synpunkter är viktiga för oss! Med er hjälp och ert driv blir tävlingen bättre och bättre för varje år!